تبلیغات
زن و راز - دارچین به جای والیوم !
سلامت و زیبایی

دارچین به جای والیوم !

دوشنبه 23 خرداد 1390 02:25 ب.ظ

نویسنده : افسانه قربانی
به جای والیوم، دارچین مصرف كنید

 
یك دونات دارچین بخورید تا با آرامش كامل همه چیز را زیبا ببینید. دارچین به اصطلاح نوعی والیوم گیاهی خوانده میشود كه دارای اثر آرام كننده و شادكننده ای است و در مقایسه با داروهای آرامبخش تاثیرپذیری آن دوچندان است. 
 
خواص علمی گیاه دارچین
      
دارچین همچنین رمز جوانی نیز خوانده میشود، چرا كه مصرف روزانه آن انسان را سلامت و جوان نگاه میدارد. دارچین برای زیاد شدن و بازیافتن نیروی جنسی به كارمیرود، كلیه را گرم میكند و ضعف كمر و پاها را از بین میبرد و كمخونی را درمان میكند.

دارچین بهترین دارو برای دردهای عضلانی است و به تازگی در آمریكای شمالی و كانادا كرمهایی به بازار آمده كه دارای دارچین است و برای رفع درد به كار میرود.
اثر مهم دیگر دارچین پایین آوردن تب است و حتی امروزه دارچین را به صورت قرص و كپسول درآورده اند كه به عنوان تب بر، به كار میرود.

 شما میتوانید به آسانی با نوشیدن یك فنجان چای دارچین تب را به سرعت پایین بیاورید. دارچین رگها را باز میكند و اثر خوبی در گردش خون دارد.
دارچین خاصیت عجیب دیگری دارد و آن قوی كردن مصونیت بدن در مقابل امراض است و حتی میتوان گفت كه اثر پنیسیلین و پادزیس (آنتیبیوتیك) را به مقدار زیادی دارا است.

اگر حس كردید كه ضعیف شده اید و ممكن است مریض شوید، چای دارچین را فراموش نكنید و حتی اگر سرما خورده اید یا ضعف شدید دارید چای دارچین بهترین دارو است.
یكی از دانشمندان انگلیسی در كتابی كه قرن نهم تالیف كرد ادعا كرده است كه دارچین، معده را تمیز و آرام و قوی میكند.
 بنابراین اگر ناراحتی معده دارید حتما از دارچین استفاده كنید، دارچین با همه خواصی دیگر طعم بسیار خوبی دارد. حتی اگر چای معمولی مینوشید آن را با یك قطعه پوست دارچین به هم بزنید كه طعم آن را بهتر كند.
بیدلیل نیست كه در گذشته سلمانیها كه در حقیقت دكترهای طب قدیم بودند به مشتریهای خود چای دارچین میدادند.

دارچین اولین بار در سریلانكا یافت شد و بعد از آن، تمام دنیا این چاشنی را شناختند و برای طعم بهتر غذاها استفاده كردند. سریلانكا در حال حاضر بزرگترین تولیدكننده دارچین دنیا است.
دارچین درختی است كوچك، به ارتفاع 5 تا 7متر و همیشه سبز كه از تمام قسمتهای آن بویی معطر و مطبوع استشمام میشود. گلهای آن در فاصله ماه های بهمن تا اوایل فروردین ظاهر میشود. برگ این درخت سبز سیر و دارای گلهایی به رنگ سفید است.
گیاه دارچین به علت داشتن اسانس و تانن، محرك و قابض است و به عنوان تقویت كننده، اعمال هضم و جریان گردش خون به كار میرود و از آن برای رفع سوءهاضمه، به ویژه در مواردی كه با نفخ همراه باشد، به عنوان بادشكن استفاده میشود.
همچنین به علت داشتن تانن در رفع اسهال، ضعف عمومی بدن و انعقاد خون مصرف میشود و به صورت دارو، مانند گرد و تنتور به كار میرود.
با بررسی اثر 2 گیاه دارچین و سیاهدانه بروی نفخ معده، نتایجی كه به دست آمد، نشان داد: 60درصد افرادی كه سیاهدانه، 90درصد افرادی كه مخلوط دارچین و سیاهدانه و 10درصدی افرادی كه دارچین استفاده كردند، بهبود یافتند.

اروپاییها از گذشته های خیلی دور در شیرینی پزی و آشپزی از دارچین برای طعم دادن به انواع غذاها و شیرینیها و كیكها استفاده میكرده اند.

دارچین كوبیده نشده خیلی بهتر از دارچین آسیاب شده عطر خود را حفظ میكند. از دارچین برای معطر كردن غذاهای گوشتی استفاده میشود.

 
شربت قند دارچینی برای بیماران قندی
تازه ترین تحقیقات نشان میدهد بیماران مبتلا به دیابت میتوانند با افزودن كمی دارچین به رژیم غذایی خود به حفظ سلامت بدنشان كمك كنند.
دارچین یك ادویه خاص است و یكی از اجزای اصلی كاری هندی است. هنگامی كه آن را به غذا اضافه میكنیم طعم شیرینی به غذا میدهد كه حتی میتوان آن را با شكر اشتباه گرفت. ولی در عین حال ضررهای شكر را ندارد.
به علاوه دارچین خواص بسیاری از لحاظ سلامت برای بدن دارد.



یكی دیگر از خواص دارچین این است كه باعث افزایش كارایی هورمون انسولین در بدن میشود و در نتیجه بدن نیاز كمتری به این هورمون برای كنترل قند خون پیدا میكند. تحقیقات بر حیوانات نشان میدهد كه ادویه مریم گلی اثر انسولین را دو برابر میكند.
زردچوبه و میخك ای اثر را سه برابر كرده، ولی دارچین حتی اثر بیشتری از ادویه های ذكر شده را بر انسولین خون دارا است.
بسیاری از افراد مبتلا به دیابت گزارش دادهاند كه مصرف یك قاشق چایخوری دارچین روزانه تاثیر بسیار مثبتی بر قند خونشان داشته است.


همچنین برخی تحقیقات نشان دهنده تاثیر مثبت دارچین در كاهش فشار خون بوده است.
پایگاه اینترنتی رویترز گزارش داد كه در مطالعه ای درباره بیماران دیابتی كه به مدت 40 روز روزانه یك گرم دارچین به رژیم غذایی معمول خود افزودند: میزان قند خون، كلسترول و چربیهای خونشان تا 30درصد كاهش یافت و كاهش میزان كلسترول، قند و چربی خون در بیماران دیابتی تاثیر مفیدی در بهبود سلامتی دارد.
وقتی بدن حساسیت خود را نسبت به هورمون انسولین از دست میدهد، دیابت نوع دوم بروز میكند. انسولین قند را از خون به سلولهای بدن منتقل میكند تا به عنوان انرژی مورد استفاده قرار گیرد. بنابراین وقتی بدن به انسولین پاسخ ندهد مقدار قند یا گلوكز در خون بالا میرود و منجر به خستگی و تاری دید میشود.
افزایش قند خون در دراز مدت میتواند خطر ابتلا به بیماریهای قلبی، نارسایی كلیوی و نابینایی را افزای دهد.
افزودن مقدار كمی دارچین به چای، آب پرتقال یا غلات مفید است. با جوشاندن آب با یك تكه دارچین به راحتی میتوان چای دارچینی نیز تهیه كرد.

چوب دارچین

 



دارچین همچنین از بروز دیابت نوع دوم در افراد در معرض خطر جلوگیری میكند. دارچین حاوی برخی مواد است كه مصرف زیاد آن میتواند سمی باشد، بنابراین در مصرف این ماده غذایی باید دقت كرد
.
در این مطالعه 60 بیمار مبتلا به دیابت نوع دوم روزانه 1، 3 یا 6 گرم دارچین یا معادل آرد گندم (به عنوان دارونما) مصرف كردند. آرد گندم و دارچین به شكل كپسول استفاده میشد.
میزان گلوكز، چربی و كلسترول تمام بیمارانی كه دارچین مصرف كردند تا 30درصد كاهش یافت، اما هیچ گونه تغییری در كسانی كه دارونما دریافت كردند، مشاهده نشد.


همچنین دارچین حاوی تركیباتی است كه عمل انسولین در انتقال گلوكز به سلولها را بهبود میبخشد. دارچین تقریبا هیچ كالری ندارد، به همین خاطر دیابتیها بدون خطر چاق شدن میتوانن با افزودن دارچین طعم مطبوعی به غذای خود بخشند.

هر گرم دارچین كمتر از 3 كالری دارد كه بسیار اندك است.
تحقیقات قبلی نشان داده بود كه دارچین ظاهرا به سلولهای چربی در تشخیص و واكنش به انسولین كمك میكند. مطالعات آزمایشگاهی و حیوانی نیز نشان داده بود كه دارچین سوخت و ساز گلوكز را حدود بیست برابر میكند.
تحقیقات اخیر نشان داده افزودن مقداری دارچین به دسرهای شیرین میتواند افزایش قند خون حاصله از صرف یك وعده غذای حاوی شكر و را تعدیل كند.
محققان دانشگاهی به این نتیجه رسیدند كه با افزودن كمی بیش از یك قاشق چایخوری دارچین به یك كاسه پودینگ برنج میزان قند خون حاصله پس از صرف غذای مالمو در سوئد با انجام تحقیقات فراوان به طور چشمگیری كاهش مییابد، این یافته صحت و شواهد و مطالعات قبلی پیرامون این ادویه پرخاصیت را مورد تایید قرار میدهد، ولی به هر حال هنوز پزشكان در تجویز دارچین به عنوان یك درمان اصلی برای دیابت در شك و تردید هستند و معتقدند برای اعلام نظر نهایی زمان بیشتری مورد نیاز است.


در این بیماری بدن نمیتواند به طور مناسب هورمون تنظیم كننده قند یعنی انسولین را مور استفاده قرار دهد و به این ترتیب سطح قند خون بالاتر از حد طبیعی میشود. دكتر جونا هلبوویكز و تیم همراهش با انجام تحقیقات بر 14 داوطلب سالم از لحاظ بیماری دیابت قندخون آنها را قبل و بعد از خوردن یك كاسه پودینگ برنج اندازهگیری كردند، یك بار نیز قند خون آنها پس از خوردن پودینگ حاوی دارچین مورد آزمایش قرار گرفت، كلیه تستها دو ساعت پس از خوردن غذا انجام شد، نتایج این آزمایشها نشان داد وجود دارچین در دسر یا غذا سبب كم شدن سطح قند خون در این افراد شده است، حال آنكه پس از صرف غذا یا دسر ساده (بدون دارچین) سطح قند خون نسبتا بالاتر بود.

هلبوویكز دلیل این امر را عملكرد دارچین در كمك به كاهش سرعت عبور غذا از معده به روده میداند، این تیم با استفاده از اسكن ماورای صوت دریافتند داوطلبان با استفاده از غذای دارچیندار تخلیه معده آهسته تری دارند، این تیم با تحقیق بر تعدادی از افراد مبتلا به دیابت نوع دوم از آنها خواستند به مدت 20روز در رژیم غذایی خود از دارچین استفاده كنند، پس از این مدت مشاهده كردند سطح قند خون و كلسترول به سرعت كاهش یافت. البته تاكنون گزارشی از عملكرد دارچین در بهبود بیماران ب دیابت نوع یك به دست نیامده است، به نظر میرسد این ادویه بر نوع یك هیچ تاثیری ندارد.
 
 
چوب دارچین
 

خطرات استفاده زیاد دارچین
افرادی كه آلرژی دارند، نباید از مصرف دارچین در غذاهای خود پرهیز كنند، زیرا دارچین موجب تشدید آلرژی نمیشود



دیدگاه ها : نظرات
برچسب ها: دارچین ، فشارخون ، نفخ ، معده ، طراوت ، آرام بخش ،
آخرین ویرایش: دوشنبه 6 تیر 1390 11:08 ق.ظ




Powered by Abzarak.com